HOLISTIC FENG
SHUI
SWEDEN
Dotterföretag till
BA Scandinavian School of Feng Shui
Nordens första utbildningsföretag
inom feng shui
... ... 19 år på marknaden
 
KONTAKT
e-post: ba@holisticfengshui.se

 


UPPLÄGNING
av online konsultutbildning
Online yrkeskonsultutbildning består av sju moduler och en tvådagars träff i Stockholm. Varje modul är i.pdf format och består av teori och praktiska övningar. För att kunna delta i utbildningen ska du ha tillgång till internet och scan möjligheter. Du måste kunna scanna bilder, ritningar och kunna mejla dem i .pdf format.

Du läser varje modul självständigt och återrapporterar till din kontaktlärare. Nästa modul kan du beställa efter du har godkänd tidigare modulen. Du ska godkänna varje modul under fyra veckor efter du fick den. Om du dröjer längre än fem veckor tolkar vi det att du gör paus i studier. Du ska meddela oss när du vill återuppta studier. Vi tar avgift på 1 000 kronor för återupptag av studier.

Efter godkända sju moduler och
deltagande i träffen blir du
certifierad feng shui konsult
i holistisk feng shui.
Nästa grupp börjar
den 28 mars 2017
Lärarkontakt
Det är mycket viktigt att man har kontakt med sin lärare och får bra vägledning. Efter din betalning för första modulen tillhanda oss får du en kontaktlärare. Dina kontakter sker huvudsakligen via mail men lärare har också telefontid varje vecka för online studerande. Studerande står för telefonkostnader. Läraren kommer att lägga till teori/övningar utöver den som finns i manualen. Så det blir mycket, mycket individuellt sätt att studera.
OBSERVERA! Tiden för lärarkontakten ingår i priset och är imiterad till två timmar för varje manual. Läser du manualen längre räknas det att du gör paus i dina studier. Se till vänster "Uppläggning av online utbildning"

Online utbildning
avgifter och anmälan

Copyright © 2016 BA88 Modern Design ®
HEMSIDA MED FENG SHUI

All of Life Comes to All With Ease and Joy and Glory